Onze toonzaal

Voor de aankoop van een betrouwbare tweedehands wagen zit u goed bij PCA.

Ontdek, voel en beleef live onze betrouwbare tweedehands. U bent van harte welkom in onze toonzaal!

Wel graag eerst een afspraak maken. Daarnaast beantwoorden we ook alle vragen via de telefoon of videobellen.

Op deze manier een auto kopen is veilig, want als PCA Merkspecialist bieden wij u extra zekerheid door op iedere occasion 2 weken omruil garantie te bieden!

Naast Peugeot en Citroën hebben we verschillende merken occasions

Onze voorraad tweedehands bestaat onder andere uit modellen van: Volkswagen, Toyota, Renault, BMW, Audi, Ford, Kia, Skoda, Mercedes, Volvo, Hyundai, Nissan, Fiat, Seat, Suzuki, Mitsubishi, Alfa Romeo, Honda, Mazda, Dacia en nog vele andere merken!

Ons ruime aanbod wisselt snel. En mocht de auto van uw dromen er niet bijstaan, geef ons dan gewoon een zoekopdracht! Via ons landelijke netwerk bent u zeker van een betrouwbare auto. Wij voeren natuurlijk een inspectie uit op eventuele (onzichtbare) schade, status van de auto, tellerstand, etc.

Proefrijden

Heeft u bij ons een auto gevonden? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een proefrit. Dit kan geheel veilig. Ook bieden wij verschillende afleverpakketten voor uw auto.

Tweedehands financieren

Mocht er een financiering nodig zijn, dan weten wij de kanalen om dit voor de aankoop van een auto zo goedkoop mogelijk te kunnen regelen!

Voor de beste tweedehands gaat u dus naar ons, de PCA Merkspecialist!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

011 - 54 46 81 info@peppino.be
Vragen of afspraak maken?

Bel 011 - 54 46 81

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×