Bedrijfsinformatie

Peppino

De geschiedenis van Peppino

Wij willen u graag in het kort vertellen hoe het allemaal begonnen is, maar natuurlijk ook wat de evolutie is geweest en wat onze toekomstvisie is.

Alles is begonnen in september 1966, André was toen 26 jaar en ging zijn jongensdroom verwezenlijken met aan zijn zijde zijn echtgenote Marie-Louise die hem hier onvoorwaardelijk in steunde.


De grond en de bouwplannen hadden ze al, maar nu nog een naam voor hun garage!

In 1952 speelde in Lommel de bekende Italiaanse film ‘’Peppino’’ en deze film vertelde het verhaal van een Italiaans weesjongetje die met zijn ezeltje door het land trok. De film was een enorm succes en het gevolg hiervan was dat het Lommels comité in 1952 een verkiezing organiseerde: ‘’ Wie wordt de Lommelse Peppino? ’’Uit 6 kandidaten werd André, die reeds vanaf zijn vijfde jaar weesjongen was , verkozen als de Lommelse Peppino. Als blijk van zijn waardering gaf hij hun garage de naam Peppino!

Dan nu de grote start, begonnen met Fiat in een gloednieuwe garage en één smeerput, een hamer en een trektang zoals hij het zelf altijd verwoordde.


Na een aantal jaar kwam hier ook het merk Lancia bij, dit is 32 jaar lang zo gebleven. En zijn enige smeerput werd intussen 5 hefbruggen en de toonzaal van 3 auto’s werd er één voor 14.

Na al die jaren Fiat en Lancia te hebben verkocht is er in 1998 gekozen om over te schakelen naar het franse automerk Peugeot zoals u allemaal weet. Sinds 2015 zijn wij als extra ook gespecialiseerd in Citroen.

 

Sinds 1990 is zijn zoon Karl in de garage gekomen, die nu aan het roer staat.

Na dit verhaal kunt u zien dat wij een familiebedrijf zijn dat steeds kiest voor verandering / verbetering om onder een familiaal karakter onze klanten het beste van dienst te zijn. Vandaar onze slogan: ‘’Omdat service belangrijk is!’’

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

011 - 54 46 81 info@peppino.be
Vragen of afspraak maken?

Bel 011 - 54 46 81

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×