Even voorstellen: Karl

“We kunnen gerust zeggen dat Garage Peppino een (h)echt familiebedrijf is met een rijke historie. Mijn vader maakte zijn jongensdroom waar. Samen met mijn moeder kochten ze een stuk grond en hadden de bouwplannen al klaar.”

“Garage Peppino (kijk op onze site hoe deze bijzondere naam is ontstaan) begon met Fiat en later kwam daar Lancia bij. Het merk Fiat hebben we verdeeld tot en met 1997 en vanaf 1998 tot en met 2016 zijn we officieel Peugeot agent geweest. Vanaf 2015 zijn we ook gestart onder het onafhankelijk label PCA.”

Steeds uitgebreid

“Mijn ouders zijn klein begonnen en in de loop der jaren hebben we dit steeds uitgebreid. Natuurlijk is ons team op de hoogte van de laatste technieken. We hebben twee vaste monteurs in dienst en verder ook altijd nog één met een duaal leren contract. Dat is leren en werken! Bij Jan en Pepijn is uw wagen in goede handen. Zij kunnen iedere (ingewikkelde)storing aan. Mijn vrouw Shairelee zorgt goed voor ons en voor de boekhouding! Zelf houd ik mij bezig met de in- en verkoop van de wagens en ben zaakvoerder.”

Motto en toekomst

“Wij zijn een echt familiebedrijf en proberen dit familiale karakter ook zoveel mogelijk te behouden. Dat is één van onze sterktes. No-nonsense! Onze klanten kennen ons en wij kennen onze klanten. Staat de wagen in de garage, dan houden we de klanten precies op de hoogte. Onze slogan is niet voor niets ‘Omdat service belangrijk is’! Daar hebben we alles voor over en dat waarderen onze klanten zeer.”

Waardering

“Het mooiste compliment dat we kunnen krijgen is een klant die een andere klant aanbrengt. Dat gebeurt gelukkig regelmatig. Dit geeft ons de bevestiging dat we goed bezig zijn.”

Hobby’s

Naast zijn drukke baan als zaakvoerder heeft Karl twee grote hobby’s.

“Mijn gezin komt op de eerste plaats. Ik kan volop genieten van de uren met ons viertjes thuis zijn of op stap gaan. Ook het organiseren van ons Tributefestival Pinopop geeft mij veel voldoening en extra uitdaging. Dit jaar staat ons festival gepland op 12 & 13 augustus, op ons terrein Molsekiezel 115, Lommel!”

 

Voor onderhoud, reparatie, een nieuwe of tweedehands wagen bent u van harte welkom bij Peppino. Nog vragen? Karl en zijn team staan altijd voor u klaar!

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

011 - 54 46 81 info@peppino.be
Vragen of afspraak maken?

Bel 011 - 54 46 81

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×