Distributieriem vervangen Lommel

Distributieriem vervangen bij Peppino

De distributieriem wordt gezien als het belangrijkste onderdeel van uw motor. Het is daarom belangrijk om te realiseren dat deze riem in versleten toestand problemen kan opleveren.

Distributieriem vervangen omgeving Lommel?

Wanneer u de distributieriem dient te vervangen hangt volledig af van het merk auto dat u rijdt. De vervangingstermijn wordt meestal uitgedrukt in een max. aantal gereden kilometers. In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u zelf zien wanneer de riem voor het laatst vervangen is. Autobedrijf Peppino in Lommel helpt u graag!

Wilt u weten of de riem van uw auto aan vervanging toe is? Neem dan vrijblijvend contact op of kom direct langs in onze werkplaats in Lommel. Wij zoeken het graag vrijblijvend voor u uit.

Weet u zelf of uw auto een riem of een distributieketting heeft? Geef dit dan door, zo kunnen onze specialisten sneller een prijsindicatie geven. Weet u het niet zeker? Autobedrijf Peppino controleert dit graag voor u

Wat zijn de kosten?

Wat het vervangen van de distributieriem kost hangt volledig af van het type auto en het model. Wij bieden altijd een complete prijs. Dit betekent dat alle te vervangen onderdelen opgenomen zijn in de prijs, zo voorkomen wij dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. Door de grote verschillen in kosten per model is het voor ons helaas onmogelijk een prijs op onze website te vermelden. Wilt u toch een kostenindicatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kostenindicatie vooraf!

Bent u Peugeot of Citroën rijder en op zoek naar een Merkspecialist voor het vervangen van de distributieriem van uw Peugeot 107, 108, 2008, 5008 of ander model? Dan bent u bij Peppino aan het juiste adres. Maar natuurlijk ook voor uw Citroën C1, C2, C4, Berlingo of DS3 en andere modellen! Autobedrijf Peppino in Lommel helpt u graag verder!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

011 - 54 46 81 info@peppino.be
Vragen of afspraak maken?

Bel 011 - 54 46 81

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×